Aku Meri :(

Screen Shot 2014-01-17 at 21.47.15

Njuk sing perhatian karo aku sopo jal 😦

Iklan

Babagan Sosial Media

Stalking ki kegiatan sing nyenengke. Ora mung sekedar kepo pengen reti urusane wong, tapi ono beberapa hal sik marai stalking marai bungah ati. Iki ora mung soal stalking – geer – nyepik. Dudu kui. Aku kerep nemoni kata-kata bijak sik sebagiane jleb karo opo sing tak rasakke. Aku kerep nemoni sesuatu sik marai aku ngguyu kepingkel-pingkel, nanging pancen bener kalimate. Aku kerep nemoni cerita-cerita sik ngarahku luar biasa, kayata sik dha due kanca pertukaran pelajar, sik kuliah ning luar negeri, sik sukses bar nibo nangi le nglakoni urip, sik ngeshare lifehacks, sik bekti marang sosial njur ngadakke acara ning kampung-kampung,
lan sapanunggale. Kui menginspirasi aku. Aku raentuk kalah. Kui marai aku semangat. Senajan kadangkala ono rasa iri, kok aku durung iso koyo cah-cah kae.