Babagan Sosial Media

Stalking ki kegiatan sing nyenengke. Ora mung sekedar kepo pengen reti urusane wong, tapi ono beberapa hal sik marai stalking marai bungah ati. Iki ora mung soal stalking – geer – nyepik. Dudu kui. Aku kerep nemoni kata-kata bijak sik sebagiane jleb karo opo sing tak rasakke. Aku kerep nemoni sesuatu sik marai aku ngguyu kepingkel-pingkel, nanging pancen bener kalimate. Aku kerep nemoni cerita-cerita sik ngarahku luar biasa, kayata sik dha due kanca pertukaran pelajar, sik kuliah ning luar negeri, sik sukses bar nibo nangi le nglakoni urip, sik ngeshare lifehacks, sik bekti marang sosial njur ngadakke acara ning kampung-kampung,
lan sapanunggale. Kui menginspirasi aku. Aku raentuk kalah. Kui marai aku semangat. Senajan kadangkala ono rasa iri, kok aku durung iso koyo cah-cah kae.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s